Acasă > Stiri > Conţinut
Exploziv Clad Metal
Baoji Shenao Materail Co, Ltd | Updated: Mar 18, 2017

Informatii de baza

Model Nr .: cupru Exploziv placă de sudare placată

Standard: GB

Tratament de suprafață: Per Cerințe

Aplicație: Placă navei, Cazan Plate, containere plate, flansa Placa, vas de presiune

Stoc: Stoc Nu

Marca comercială: SHOTI

Tehnica: sudare Exploziv

Utilizare speciala: Excelent de căldură și electrice Conductivitate;

Dimensiune: personalizat Specificații

Pachet: personalizate

Origine: Baoji Shen Ao, China

descrierea produsului

Caracteristici titan și aplicații din oțel cupru metale placate sau dublate ( cupru-oțel-cupru , metale placate sau dublate; oțel de bază din aluminiu metale placate) (oțel cupru metalelor explozive sudate)

Cu avantajele anti-coroziune, rezistența la uzură, bună conductivitate electrică și termică, aspect frumos, low - cost, etc, metale cupru din oțel placată sunt utilizate pe larg în domeniul industriei civile, industriale și militare.

În domeniul civil, cu planeitate și de suprafață luciu, oțel de cupru placa placate este mult mai bună decât placă de oțel inoxidabil pe prelucrabilitatea. Cu conductivitate termică bună, ea poate înlocui din oțel inoxidabil , deoarece coeficientul său de transfer de căldură este de 3 ori din oțel inoxidabil. Deci , acesta devine materialul perfect pentru incalzitor solar de apa, tigaie, orez aragaz electric, etc, o astfel de încălzire și dispozitive de transfer de căldură. Cupru inoxidabil placă de oțel placate cu cupru sau low-carbon placă de oțel placate poate face , de asemenea , vase , deoarece conductivitatea termică bună, aspect rigid și frumos.

Profilul Companiei

Baoji Shen Ao Metal Materials Co, Ltd. este o companie de înaltă tehnologie dedicată de cercetare și dezvoltare, producția și vânzările de metal dinamice Materiale compozite din China . Produsele noastre sunt utilizate pe larg în multe domenii, cum ar fi Aeronautică și Aviație, Ocean Engineering, nave

 


Contactati-ne
Baoji Shenao Materail Co, Ltd

Adresa: Qinganbao Industry Park, High-Tech Dezvoltarea Zone, Baoji, Shaanxi

Telefon: +86-917-3380538

Fax: +86-917-3816810

E-mail: zh@baojiti.com.cn

Baoji Shenao Materail Co, Ltd
foottop