Titan anod coș

Titan anod coș

Informatii generale de baza Model NO.:YQAB1 Tip: Titan anod coș Aplicatie: Tehnica industriala: Gradul sudat: GR2 Forma: Material pătrat: Titan ASTM Gr2 Puritate:> 99.6% Marcă comercială: Shen Ao Origine: Guangdong, China Descriere produs Aplicarea de anod coș titan : 1. Conductivitatea titanului este ...

Function

Informatii de baza

Model NO.:YQAB1

Tip: Coș de anod de titan

Aplicație: Industrială

Tehnica: sudate

Grad: GR2

Forma: Piața

Material: Titan ASTM Gr2

Puritate:> 99,6%

Marcă comercială: Shen Ao

Origine: Guangdong, China

descrierea produsului

Aplicarea unui coș cu anod de titan:

1. Conductivitatea titanului nu este atât de bună încât curentul electric al cârligelor deasupra soluției nu depășește de obicei 0,24 A / mm², iar curentul cârligelor sub soluție nu depășește de obicei 1,5 A / mm². În caz contrar, cârligele vor fi încălzite, ceea ce va duce la creșterea temperaturii soluției, a capacității de răcire și a pierderii energiei electrice sau chiar arderii rezervoarelor din plastic. Odată ce cârligele coșului de titan devin fierbinți, se pot face unele măsuri pentru a îmbunătăți situația conductivității, cum ar fi utilizarea mai multor coșuri de titan și extinderea zonei secționate a cârligelor.

2. În general, cârligele și electrozii nu se ating între ele prin suprafață netedă sau circulară, deoarece acestea vor provoca cu ușurință contactul rău și coroziunea la fața locului a electrozilor.

3. Pentru a preveni scurgerea zgurii anodice, deschiderea coșului de titan ar trebui să fie mai mare decât nivelul soluției.

4. Partea inferioară a coșului de titan ar trebui să fie cu 100-150 mm mai mare deasupra fundului rezervorului care, din teamă că rezervorul va fi ars, deoarece electricitatea este concentrată în partea de jos a rezervorului.

5. Coșul de titan și electrodul trebuie să fie contactați îndeaproape sau potențialul de anod al coșului de titan va crește rapid și va provoca o evoluție a oxigenului și reacția de evoluție a clorului care va deteriora coșul de titan și va oxigeniza aditivii.

6. Pentru a preveni bavurile de acoperire, coșurile de titan trebuie acoperite cu pungi de anod. Deoarece pungile anodice sunt folosite pe termen lung fără a fi eliminate, este mai bine să utilizați pungi dublu.

7. Punga de anod trebuie să sigileze bine deschiderea coșului de titan și să lase o distanță de câțiva centimetri pentru restaurarea zgurii anodice generate.Shenao Materail are experiență în fabricarea coșului de anod de titan de înaltă calitate. Avem o fabrica profesionala care este dedicata dezvoltarii si productiei de cosuri anodice de titan avansate. Bine ați venit să contactați compania noastră.
Hot Tags: Titan anod coș, China, furnizori, fabrică, companie
Produse conexe
Contactati-ne
Baoji Shenao Materail Co, Ltd

Adresa: Qinganbao Industry Park, High-Tech Dezvoltarea Zone, Baoji, Shaanxi

Telefon: +86-917-3380538

Fax: +86-917-3816810

E-mail: zh@baojiti.com.cn

Baoji Shenao Materail Co, Ltd
foottop